Vogel's wandsteunen, montagesystemen voor TV’s, beamers, tablets, enz.

Vogel's wandsteunen, montagesystemen voor TV’s, beamers, tablets, enz.

16 nov 2017

Vogel'sVogel's montagesystemen: De specialist voor flatscreens, beamers, tablets, enz. De Europese marktleider op dit gebied, biedt een breed scala aan muur en plafondhouders, standaarden, trolleys, splitwandsystemen en tablet-accessoires voor professioneel gebruik. Het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, strenge veiligheidstesten, kwaliteitscontrole (TÜV/GS /9001), een uniek design en een snelle en eenvoudige installatie zijn  kenmerkend voor deze systemen.

THIN-SerieTHIN-serie

De “bijna onzichtbare "THIN Serie van flatscreen houder van Vogel’s voldoet aan de behoeften van de consumenten die hun flatscreen zo plat mogelijk tegen de muur aan willen hebben. Deze ultra slanke, design-georiënteerde lijn is speciaal bedoeld om de flatscreens te bevestigen en het er fantastisch uit te laten zien. Deze steunen zijn geschikt voor bijna alle maten beschikbare flatscreens.

> Naar de THIN-Serie

WALL-SerieWALL-serie

De wandsteunen uit de WALL-serie van Vogel’s optimaliseren de plaatsing van uw flatscreen in het dagelijks leven. De hoogwaardige en ruimtebesparende mogelijkheden zijn eenvoudig en betrouwbaar te monteren. Vogel’s uitstekende kwaliteit en duurzaamheid wordt met de WALL-serie praktisch en functioneel. Deze steunen zijn geschikt voor bijna alle maten beschikbare flatscreens.

> Naar de WALL-Serie

BASE-SerieBASE-serie

De wandsteunen uit de BASE Serie van Vogel’s zijn zeer eenvoudig te monteren. De steunen zijn van hoge kwaliteit en robuust materiaal. DE BASE serie biedt voor ieder scherm
een passende oplossing. Deze steunen zijn geschikt voor bijna alle maten beschikbare flatscreens.

> Naar de BASE-Serie

SOUND-serie voor Sonos PLAY: 1 en 3 speakersSOUND-serie

Integreer uw Sonos PLAY: 1 en 3 speakers naadloos in uw interieur, door de Vogel's SOUND
4201 wandsteunen zijn ze op elk punt van de muur te bevestigen. Monteer de beugel boven of onder, uit het zicht of juist zichtbaar- met een grote draaihoek (70°) en kantelen (30° omhoog en omlaag) Deze optie zorgt ervoor dat u altijd de speaker zo kan plaatsen zodat het voor u het beste klinkt. Deze platte luidsprekerbeugel biedt een veilige bevestiging voor uw Sonos PLAY: 1 en 3 en is verkrijgbaar in het zwart en wit zodat deze altijd in uw interieur past. Dankzij de geïntegreerde waterpas is het een eitje om de houder perfect te installeren.

> Naar de SOUND-Serie

Professionele oplossingenProfessionele oplossingen

Of het nu in de woonkamer, bij de kassa of voor video-conferences is. Vogel’s biedt een breed scala aan standaarden en trolleys. Stijlvol design en handige functies zijn kenmerkend
voor de Vogel’s standaarden en trolleys. Doordat alle accessoires apart verkrijgbaar zijn kunnen in een handomdraai  AV-houders worden toegevoegd, wanneer extra apparaten zoals een Blu-ray-speler of versterker moet worden ondergebracht. Het professionele werkveld kan ondertussen aan speciale  videoconference-dubbele display adapter en videocamera houder  bedienen, om zo in korte tijd een videoconference systeem.

> Naar de professionele montage oplossingen

Tablet montagesystemenTablet montagesystemen

Vogels RingoO is een universeel tablet bevestigingssysteem voor de populaire tablets. Met RingO kunnen gebruikers hun tablet-pc's op letterlijk elk oppervlak en in de auto bevestigen, zodat u films kunt kijken, het laatste nieuws kunt lezen of gebruik maken van een app, zonder dat u het toestel in de hand hoeft te houden.

> Naar de tablet montagesystemen

Beamer Plafond houdersBeamer plafond houders

De Vogel’s PPC plafondsteunen zijn altijd een garantie voor een professionele beamer bevestiging, ze combineren kwaliteit en functionaliteit in één product. De bijzonderheden van de PPC-serie zijn de precieze afstelling het kantel- en draaibare bereik, de fixatie in alle richtingen en een slim kabelmanagement, waarin de kabel over de gehele lengte van de buis kan worden gelegd. Zelfs na installatie.

> Naar de beamer plafondbevestigingen

 

Gerelateerde onderwerpen

Meest recente artikelen

Focus op gereedschap en werkplaatsuitrusting

4 dagen geleden

Focus op gereedschap en werkplaatsuitrusting

Eco Runner Team

5 dagen geleden

Eco Runner Team

Leerpakketten voor groot en klein

6 dagen geleden

Leerpakketten voor groot en klein

De voordelen van een endoscoop

6 dagen geleden

De voordelen van een endoscoop

Orde in de werkplaats met Toolcraft

6 dagen geleden

Orde in de werkplaats met Toolcraft

Herken met Fluke eenvoudig fouten in installaties en machines

20 dagen geleden

Herken met Fluke eenvoudig fouten in installaties en machines

Delft Hyperloop

2 dec 2020

Delft Hyperloop

Bij Conrad alleen Qi-laders voor draadloos opladen

19 nov 2020

Bij Conrad alleen Qi-laders voor draadloos opladen

Starterkit CASE PTFIX L-Boxx voor elektrici

27 okt 2020

Starterkit CASE PTFIX L-Boxx voor elektrici

Inspiratieverhaal: zelf een 3D gezichtsmasker maken

26 okt 2020

Inspiratieverhaal: zelf een 3D gezichtsmasker maken