Marmitek draadloze speakers

Marmitek draadloze speakers

14 feb 2018

Bij een modern huishouden is muziek een must-have. In elke kamer van uw woning, tijdens het huishouden, koken of als u lekker wilt uitrusten in uw loungeset helpt muziek u om een ontspannen sfeer te creëren. Om in elke kamer een apart HiFi systeem aan te schaffen is een dure en onhandige oplossing. Wanneer muziek vanaf een CD wordt afgespeeld heeft u er niets aan wanneer u in een andere kamer bent. En kabels trekken is een onhandige en omslachtige oplossing.
De draadloze speakers van Marmitek bieden uitkomst voor muziek ontvangst in huis trekken en dit allemaal centraal vanaf uw radio, iPod of computer.

> Bekijk alle draadloze Marmitek Speakers

Draadloze speakers

Het aanbod van Marmitek in draadloze speakers is een voordelige maar doeltreffende oplossing voor draadloze muziek overdracht. Met een gevarieerd assortiment is er voor elke situatie een betaalbare oplossing:

> Marmitek Speaker Anywhere200

> Marmitek Speaker Anywhere 400

> Marmitek Speaker Anywhere350

Een set bestaat uit 1 of 2 speakers met 1 zender. De zender kunt u aansluiting op een 3,5mm jack uitgang zoals die van een iPod of hoofdtelefoonuitgang van uw radio. De speaker bevat een ingebouwde ontvanger die zich zelf automatisch verbind met de zender of met behulp van de auto tune functie. Het bereik van deze speakers is tot 100m bij vrij zicht en tot 30m door vloeren en muren. Zo kunt u nagenoeg overal in huis draadloos van uw muziek genieten en dit allemaal vanaf één muziekbron!

Spatwaterdichte draadloze speakers

Tevens zijn een aantal luidsprekers uit de Speaker Anywhere serie regenwaterdicht conform IPX3, zoals de Speaker Anywhere400.
Deze krachtige en veelzijdige luidspreker leent zich uitstekend in uw woonkamer maar ook in uw tuin door zijn spatwaterdichte design. Ideaal voor een tuinfeest of barbecue tijdens de Nederlandse zomers. Tevens is deze speaker zeer geschikt voor een relaxte lounge avond door zijn heldere geluid en ingebouwde sfeerverlichting. Met een meegeleverde afstandsbediening kunt u de speaker nagenoeg op elke plek plaatsen om zo van uw muziek te genieten. Zelfs stroomvoorziening hoeft geen probleem te zijn, de speakers hebben namelijk de mogelijk zich met stroom te voorzien door middel van batterijen.
Geniet u graag van muziek als u in bad ligt of onder de douche staat? Dan is de Speaker Anywhere352 (twee speakers) of Speaker Anywhere350 (één speaker) de uitkomst voor u. Door zijn aangepaste design is deze zeer geschikt in vochtige ruimte’s zoals uw badkamer.

Draadloos surround sound

Zelfs wanneer u behoefte heeft aan een krachtig geluid bijvoorbeeld die uit een home cinema systeem biedt Marmitek een draadloze oplossing.
De Surround Anywhere220 is een combinatie van zender en ontvanger om uw achterluidsprekers van uw set draadloos te verbinden met uw receiver. De zender sluit u eenvoudig aan op de uitgang van uw receiver, de draadloze ontvanger ontvangt het signaal storingsvrij en speelt het met een ingebouwde versterker perfect af op uw luidsprekers. Met een automatische aan/uit functie die reageert op uw receiver heeft u verder geen omkijk naar deze draadloze oplossing, het is simpelweg “Plug and Play”.

> Bekijk alle draadloze Marmitek Speakers