Probeer uw energierekening zo laag mogelijk te houden

Probeer uw energierekening zo laag mogelijk te houden

6 okt 2021

Hoe kunt u eenvoudig energie besparen?

Energiebesparing is een hot item. Zowel thuis als in uw bedrijfspand kunt u met eenvoudige ingrepen en aanpassingen snel geld besparen. Vooral voor oude panden valt veel winst te behalen, helemaal nu de energieprijzen de pan uit rijzen. Graag geven wij enkele tips waarmee u snel en efficiënt energie bespaart.

 

Isolatie

Verbeter eenvoudig de isolatie van uw pand

Een effectieve manier om kosten te besparen op uw energieverbruik is het verbeteren van de isolatie van uw woning of bedrijfspand. Een grootschalige investering in de isolatie van de muren en het dak kan zichzelf prima terugverdienen over meerdere jaren, maar daarnaast kunt u ook met goedkopere middelen de isolatie van uw pand verbeteren. Zo kunt u met de folie en tapes van Tesa tochtige kieren dichten en enkelglas ramen voorzien van een extra isolerende laag. Sneller kunt u deze kleine investering niet terugverdienen!

Bekijk de isoleerfolie

Energiekostenmeters

Breng uw energieverbruik in kaart en bespaar geld

De beste manier om te besparen op uw energierekening is inzicht krijgen in uw daadwerkelijke verbruik. Met een breed scala aan energiekostenmeters krijgt u eenvoudig inzicht in het verbruik van de elektrische apparaten in uw pand en weet u in een handomdraai wat de grootverbruikers zijn en waar u de meeste kosten kunt besparen. Met onze slimme meters kunt u bovendien direct grootverbruikers op afstand in- en uitschakelen wanneer u dat wilt. Zo voorkomt u onnodig gebruik van energie.

Bekijk alle energiekostenmeters

Radiatorthermostaten

Bespaar op uw verwarmingskosten met slimme thermostaten

Een betaalbare manier om tot maar liefst 30% op uw verwarmingskosten te besparen is het gebruik van een slimme radiatorthermostaat. U kunt deze eenvoudig op de kraan van de radiatoren bevestigen en op deze manier zowel losse als meerdere radiatoren monitoren en bedienen.

Bekijk alle slimme thermostaten

Bekijk alle Smart Home verwarmingsproducten

Waterbesparing

Voorkom onnodige verspilling van drinkwater

Met een aantal simpele aanpassingen aan de kranen in uw woning of pand kunt u al flink besparen op uw waterverbruik. U kunt kiezen voor een simpele opzetkop die uw waterverbruik tot 50% vermindert, maar er zijn ook systemen beschikbaar die uw waterverbruik meten en reguleren, waarmee u uw verbruik vele malen efficiënter in kunt richten.  

Bekijk alle waterbesparingsproducten

LED verlichting

Bespaar elektriciteit met LED lampen

Het is tegenwoordig zeer eenvoudig en effectief om uw gloeilampen en halogeenverlichting te vervangen door LED-verlichting. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een vermindering van onnodig verbruik van energie, bovendien bespaart u tot 80% op uw energiekosten. LED-lampen zijn zeer efficiënt en hebben een levensduur tot wel 50.000 uur. Daarbij genereert LED-verlichting nauwelijks warmte en maakt deze technologie vrijwel iedere lichtkleur mogelijk. Daarmee is LED-verlichting voor tal van toepassingen inzetbaar, zoals plafondverlichting, Smart Lighting en buitenverlichting.

Bekijk alle LED lampen

Solar

Wek uw eigen elektriciteit op met zonne-energie

Een milieuvriendelijke manier om te besparen op uw energiekosten is het gebruik van zonnepanelen. Hiermee kunt u de gehele stroomvoorziening van uw bedrijf zelf regelen en maakt u minder gebruik van het lichtnet. Naast reguliere zonnepanelen biedt Conrad tevens kleinschalige solar-oplossingen zoals hoogwaardige buitenverlichting op zonne-energie of solar-acculaders die met behulp van zonnepanelen opereren.

Bekijk alle solar producten

Bekijk alle besparende producten

Meest recente artikelen

Retourtermijn tijdelijk 60 dagen

2 dec 2021

Retourtermijn tijdelijk 60 dagen

Conrad officieel reseller Arduino®

19 okt 2021

Conrad officieel reseller Arduino®

Een virusvrije omgeving door UV-C desinfectie

10 aug 2021

Een virusvrije omgeving door UV-C desinfectie

Met eMobility bespaart u geld én bent u milieubewust

9 aug 2021

Met eMobility bespaart u geld én bent u milieubewust

Wij reizen door Europa in 84 dagen

9 aug 2021

Wij reizen door Europa in 84 dagen

Energie besparen in huis

6 aug 2021

Energie besparen in huis

Wat zijn anemometers?

6 aug 2021

Wat zijn anemometers?

Wat zijn decibelmeters?

6 aug 2021

Wat zijn decibelmeters?

Wat is een internetradio? Hoe werkt een Wifi Radio?

6 aug 2021

Wat is een internetradio? Hoe werkt een Wifi Radio?

Eco Runner Team

21 jun 2021

Eco Runner Team