Transportapparatuur

Transportapparatuur

7 mrt 2018

U heeft natuurlijk spullen nodig om mee aan de slag te gaan, maar minstens zo belangrijk zijn de middelen om het te vervoeren. Zo hebben wij voor alles wel wat om het verplaatsen aangenamer te maken.

Voor de kleinere materialen die u moet verplaatsen, zoals boormachinesschroevendraaiers etc. zijn er de gereedschapstassen,-koffers. Deze koffers helpen bij het verplaatsen, zodat u vooral bezig kunt zijn met het klussen.

> Naar het assortiment transportapparatuur

Ook voor in uw werkplaats zijn er handige gereedschapskasten, gereedschapskisten en gereedschapsrekken om uw spullen snel en overzichtelijk op te bergen. Dit zodat u de volgende keer alles moeiteloos kunt vinden en weer snel aan de slag kunt. Deze zijn er ook op wielen, zodat het gereedschap eenvoudig is te transporteren naar uw werkplek.

Voor het verplaatsen van zware materialen en apparaten zijn er producten om dit gemakkelijker te maken. Hiervoor kunt u platformwagens, tafelwagens, transportkarren/trolleys, transport,-meubelrollers en werkplaatswagens gebruiken. Dingen die u normaal niet alleen kan tillen, of wat veel moeite kost, kunt u nu helemaal alleen verplaatsen. Hiermee ontlast u uw rug, zodat u het klussen niet stop hoeft te zetten. Dit doet u door deze simpelweg op uw karretje te zetten en het heen te rijden waar u maar wilt.

Voor materialen die verplaatst moeten worden in de hoogte zijn er ook hulpmiddelen. Hiervoor hebben wij takels. U kunt zo gemakkelijk dingen omhoog hijsen zonder trappen op te lopen met zware materialen, ook dit zorgt er weer voor dat u minder belast wordt.
Dit alles is bedoeld om u minder te belasten, maar ook om sneller en veiliger te werken.

> Naar het assortiment transportapparatuur