Gardena smart Watering set voor bloempotten en plantenrijen

Gardena smart Watering set voor bloempotten en plantenrijen

21 jun 2018

Besproei automatisch een rij planten of bloempotten in uw tuin - ook op vakantie!

Wilt u uw tuinbesproeiing graag intelligent besturen? Dat is geen probleem met de Gardena smart Watering set voor plantrijen en bloembakken! Met deze hoogwaardige technologie heeft u de mogelijkheid, om via een internetverbinding en de Gardena Smart app, uw planten op maat en waterbesparend water te geven. Met het 25 meter lange micro-drip-systeem geeft u optimaal water aan uw plantenrijen zoals bijvoorbeeld de heg, tomatenplanten en wortels.

Gardena smart Watering set plantenrij

De bewateringstijden voor uw coniferen of moestuin stelt u zelf comfortabel in via de Gardena Smart app op uw smartphone. Aan de hand van de meetwaarden voor de buitentemperatuur, de lichtsterkte en de bodemvochtigheid (die door de smart Sensor in de tuin bepaald worden), zijn de instellingen van de besproeibesturing ook optimaal aan de omgevingsomstandigheden aan te passen. Vanaf elke plek ter wereld, dus waar u ook bent!

> Bekijk de Gardena smart Watering set voor heggen en bosjes

 

Gardena smart Watering set plantenbakken

Ook aan uw bloempotten en plantenbakken is gedacht! De Gardena smart Watering set voor bloempotten bevat alle onderdelen voor een zorgeloze en waterbesparende bewatering van uw bloembakken op het balkon of op uw terras. De drukreducerende basisunit sluit u met de adapter aan op de buitenkraan. Via het leidingsysteem worden uw plantenbakken nauwkeurig en individueel van druppels water voorzien. Dankzij de gepatenteerde Quick & Easy verbindingstechniek zijn alle onderdelen eenvoudig op elkaar aan te sluiten en ook net zo makkelijk weer los te halen.

> Bekijk de Gardena smart Watering set voor terras en balkon

Smart Gateway - totale koppeling

De Gardena smart Gateway is de centrale draadloze verbinding tussen de app en de andere onderdelen van de smart Watering sets. De Gateway beschikt over een bereik tot wel 100 meter en u koppelt hem gewoon via LAN of WiFi met uw router. Een stabiele, draadloze 868 MHz frequentie zorgt voor een verminderd energieverbruik. En verder kunt u rekenen op een hoge gegevensveiligheid dankzij de individuele versleuteling.

Smart Sensor - bewatering aan de hand van uw wensen

Deze sensor bevat als het ware een lokaal weerstation voor uw planten, het meet de temperatuur, de lichtsterkte en zelfs de vochtigheid van de bodem. U installeert het heel eenvoudig zonder lastige kabels.

Smart Water Control - uw draadloze bewateringscentrale

Met de Gardena smart App past u de individuele bewateringstijden aan. Ook kunt u het apparaat met de multifunctionele knop direct vanaf de bewateringscomputer besturen. Dankzij het geïntegreerde vorstalarm in de Gardena ventieltechniek wordt u erop gewezen als het gebruik van de smart Water Controls ontoelaatbaar is.

Nauwkeurig bewateren met MicroDrip

Dankzij de gepatenteerde Quick & Easy verbindingstechniek bouwt u het systeem snel en eenvoudig naar wens om.

Hou het overzicht

Met de gratis Gardena smart app voor iOS en Android houdt u uw tuin in het oog, waar ter wereld u ook bent. Met uw vinger roept u heel makkelijk belangrijke informatie op in de app. Ook de instellingen voor uw tuinwerkzaamheden past u comfortabel naar wens aan.

> Bekijk de Gardena smart System set met grasmaairobot