Devolo

Devolo

12 dec 2017

Devolo ontwikkelt sinds 2002 innovatieve Powerline- en datacommunicatieproducten voor zowel de zakelijk als particuliere markt. Daarmee wordt niet alleen de netwerkwereld thuis en in bedrijven, maar voor alle mensen verbonden. Het doel van Devolo is om de wereld van datacommunicatie eenvoudiger te maken. Vanuit deze gedachte ontwikkelt Devolo moderne producten en oplossingen.

Devolo is op dit moment wereldwijd de marktleider van Powerline communicatieoplossingen, en staat bekend om de innovatieve, kwalitatief hoge netwerkproducten. dLAN-Powerline is dan ook de kerntechnologie van Devolo.

Dit is de enige simpel uit te breiden netwerktechniek, die hoge stabiliteit, superprestaties en betrouwbaarheid biedt. dLAN-Powerline maakt gebruik van een reeds bestaand kabelnetwerk zoals stroom-, coax- of tweedraadsleidingen zodat er geen extra kabels getrokken hoeven te worden. dLAN-Powerline van Devolo is snel en eenvoudig te installeren.

De dLAN-adapters worden op deze manier ook een soort van accespoint. Door de dLAN-adapters wordt het netwerk uitgebreid en maakt u door middel van een kabel of WiFi verbinding met het netwerk.

Vele onderscheidingen door de vakpers en meer dan 20 miljoen wereldwijd uitgeleverde dLAN-Powerline adapters bevestigen het succes van Devolo. Devolo staat bekend om haar ontwikkelaarsmentaliteit, vooruitstrevende technologieën en innovaties waarmee Devolo altijd een grote stap vooruit doet.  

Duurzaam produceren

Devolo onderscheidt zich sinds de oprichting door op een milieuvriendelijke manier te ontwikkelen en produceren. Via de gepatenteerde stroombespaarmodus “PowerSave” wordt er automatisch tot 90% energie bespaard.

De producten van Devolo met het Highly-Recyclable logo zijn voor een groot deel uit gerecyclede materialen gemaakt. Bij de productontwikkeling wordt er door Devolo al voor duurzame materialen gekozen. Als de artikelen correct worden afgevoerd zijn deze ook voor een groot gedeelte weer recyclebaar.

Enkele toppers van Devolo zijn de devolo dLAN 500 WiFi powerline netwerkkit, ideaal om het hele huis te voorzien van dLAN.

De devolo dLAN 500 WiFi powerline starterkit, de perfecte set om met dLAN te starten en de losse adapter de devolo dLAN 500 WiFi enkelvoudige adapter om uw bestaande dLAN netwerk verder uit te breiden.

Met de dLAN LiveCams van Devolo heeft u te allen tijde zicht op wat zich in uw huis afspeelt. Via de app kunt u uw huis altijd live in de gaten houden, waar u zich ook ter wereld bevindt.