Varta batterijen en meer

Varta batterijen en meer

28 feb 2019

Accu's en batterijen
Laadapparatuur
Portable power
Knoopcellen
Zaklampen

Denk aan het milieu

Batterijen horen net als elektrische apparatuur niet bij het huisvuil.
Batterijen dienen na gebruik te worden gerecycled, zodat er op grondstoffen wordt bespaard en het milieu wordt ontzien.

VARTA is het topmerk op het gebied van batterijen en accu’s. Het merk heeft een professionele reputatie opgebouwd dankzij de innovatieve batterijtechnologieën. Het Duitse bedrijf is opgericht in 1904 uit een dochteronderneming van AFA. Letterlijk betekent de afkorting Vertrieb, Aufladung, Reparatur, Transportabler Akkumulatoren. In de 20e eeuw gebruikte het wereldbekende luchtschip ‘Hinderberg’ een VARTA accu waardoor bleek dat het krachtige en betrouwbare accu’s zijn. Niet veel later ging Neil Armstrong naar de maan met een VARTA-batterij in zijn camera. VARTA is in november 2002 overgenomen door de huidige, wereldwijde marktleider Johnson Controls. Hierdoor voorziet VARTA zichzelf van een toekomst met veel nieuwe ontwikkelingen.

Veel toonaangevende bedrijven gebruiken VARTA omdat het bekend staat om betrouwbare, krachtige en innoverende producten. Dat laten ze zien door middel van batterijen die langer meegaan en die minder gevoelig zijn voor corrosie dan algemene batterijen.

Milieubewust en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten voor het bedrijf. Dat ziet u in alles terug. In de producten, de uitvoering, het recycle proces, hoe ze met de klant omgaan en het advies wat ze bieden op de website. In de Verenigde Staten hebben ze voor een inzamelpercentage van 97% gezorgd. Door de hoeveelheid gerecyclede consumentenproducten laten ze zien hoe milieubewust ze zijn.

Conrad heeft een zeer groot assortiment op het gebied van zaklampen en batterijen van VARTA. Omdat de LED-technologie zich steeds verder ontwikkelt komen er steeds meer zaklampen met een langere levensduur op de markt. De robuuste LED zaklampen van Conrad zijn onderworpen aan verschillende valtesten van minstens 5 meter en zijn spatwaterdicht. De batterij van de zaklamp gaat extreem lang mee en heeft een spaarstand. Sommige lampen hebben zelfs een bereik van 90 meter. De zaklampen van VARTA zijn gemaakt voor eenvoud en hebben een modern design. Impactbestendige behuizing zorgt voor extra betrouwbaarheid.

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwe artikelen?

Als abonnee op onze nieuwsbrieven profiteert u van de volgende voordelen:

  • Altijd de laatste aanbiedingen in uw inbox
  • Als eerste op de hoogte van onze speciale acties
  • Ontvang een gratis multimeter (vanaf €50,- incl. btw)
    Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Pas na uw bevestiging krijgt u de actiecode. Kijk hier voor de voorwaarden en geldige assortimenten.