Standaard verzending

Wanneer u iets bij ons bestelt, verzenden wij uw pakket vanuit ons magazijn in Zuid-Duitsland. Wij vervoeren uw bestelling naar het sorteercentrum van PostNL in Born, Nederland. Zij sorteren uw pakket en verzorgen de verdere distributie. Is de bestelling op onze website afgerond dan is de verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen. Enkele van onze meer dan 750.000 artikelen liggen in het magazijn van de fabrikant op voorraad. Dat betekent dat deze artikelen een langere levertijd hebben. Deze extra levertijd staat aangegeven op de artikelpagina zelf.

Natuurlijk is het fijn als u uw bestelling meteen in ontvangst kunt nemen. Maar als u die dag niet thuis bent is dat ook geen probleem. De bezorger komt de daaropvolgende dag, behalve zondag, nogmaals langs.

Kan uw pakket niet afgeleverd worden dan wordt deze aan ons geretourneerd. Zodra de retourzending afgehandeld is, ontvangt u een creditnota. U kunt ook contact met ons opnemen, wanneer zoiets onverhoopt gebeurd. Wij kunnen de zending dan alvast opnieuw naar u verzenden.