Standaard levertijd

Wanneer u iets bij ons bestelt, verzenden wij uw pakket vanuit ons magazijn in Zuid-Duitsland. Wij vervoeren uw bestelling naar het sorteercentrum van PostNL in Born, Nederland. Zij sorteren uw pakket en verzorgen de verdere distributie. Is de bestelling op onze website afgerond dan is de verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen.

Enkele van onze meer dan 750.000 artikelen liggen in het magazijn van de fabrikant op voorraad. Dat betekent dat deze artikelen een langere levertijd hebben. Deze extra levertijd staat aangegeven op de artikel pagina zelf.

PostNL bezorgt onze pakketten van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is dat tussen 09:00 en 17:00 uur.

Natuurlijk is het fijn als u uw bestelling meteen in ontvangst kunt nemen. Maar als u die dag niet thuis bent, is dat ook geen probleem. De bezorger komt de daaropvolgende dag, behalve zondag, nogmaals langs.

Kan uw pakket niet afgeleverd worden, dan wordt deze aan ons geretourneerd. Zodra de retourzending afgehandeld is ontvangt u een creditnota. U kunt ook contact met ons opnemen, wanneer zoiets onverhoopt gebeurt. Wij kunnen de zending dan alvast opnieuw naar u verzenden.

Express levering

Op dit moment kunnen wij de Express levering niet aanbieden.
Dit in verband met de drukte in ons magazijn en bij de postbezorgers. 

 

Wilt u uw bestelling de volgende werkdag in huis hebben, dan kiest u voor een express levering. De meerkosten hiervoor zijn € 19,95. Uw order dient dan wel vóór 13.00 uur bij ons binnen te zijn.

Let op:

  • Omdat we de express leveringen per vliegtuig aanbieden, zijn pakketten zwaarder dan 70 kg uitgesloten. Ook gevaarlijke stoffen zoals artikelen met gas en Li-lon accu's kunnen niet per vliegtuig vervoerd worden.

  • Op dit moment kunt u niet via een online bestelling kiezen voor expres levering. Wij verzoeken u uw bestelling telefonisch aan ons door te geven, zodat deze direct verwerkt kan worden.

Het verzenden per vliegtuig verloopt via UPS, de informatie over de verzending, zoals de Track & Trace gegevens ontvangt u dan ook van hen. Let wel dat UPS niet op postbussen bezorgt. Als u niet aanwezig bent wanneer uw chauffeur probeert een zending bij u te bezorgen, ontvangt u een UPS InfoNoticeSM. Bovenaan de InfoNotice ziet u de datum waarop de InfoNotice is achtergelaten en of het hier ging om een eerste, tweede of laatste poging. Als UPS er na drie pogingen niet in slaagt de zending af te leveren, wordt deze gedurende vijf dagen vastgehouden in een UPS-vestiging in de buurt. Haalt u uw bestelling niet af, dan zal het automatisch retour worden gezonden naar ons.