Als u elk jaar schrikt van de energierekening omdat u zoveel moet bijbetalen, dan is het de hoogste tijd om na te denken over maatregelen om energie te besparen.

 
 

 

Energie besparen

Niets werkt in onze moderne wereld zonder elektriciteit. Maar dat betekent niet dat u het elektriciteitsverbruik niet aanzienlijk kunt verminderen.

We geven u graag een paar tips en laten u zien hoe u eenvoudig elektriciteit kunt besparen.

 
 

Artikelen

 

Water besparen

Schoon drinkwater is een waardevol bezit. Om water te besparen kunt u spaarmonden, waterstops en circulatiecontrollersgebruiken. U heeft nog meer waterbesparingspotentieel als u het kostbare water precies uit een regenwaterreservoir of een put gebruikt voor het besproeien van planten en gras. De mogelijkheden zijn legio. Laat u verrassen.

 
 

Artikelen

 

Smart home starterkits

Onze praktische tip om energiekosten te besparen: gebruik energiebesparende systemen en "Smart Home" apparaten die u centraal beheert.

 
 

Artikelen

 

Duurzame energie

Zonne- en windenergie behoren tot milieuvriendelijke energiebronnen. De natuur levert de goedkoopste energie, u hoeft het alleen maar te gebruiken. En dat kan iedereen! Dankzij continu verbeterde technologie zijn zonnepanelen zowel geschikt voor draadloze tuinverlichting als voor grote systemen voor het opwekken van elektriciteit. Er zijn geen grenzen aan de verscheidenheid aan toepassingen voor zonne-energie.

 
 

Artikelen