binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/conrad-comp-1280x200-px-2018jpg/conrad-comp-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Uitgelichte artikelen

Conrad Components, componenten en onderdelen voor elke elektrotechnische klus

Het uitgebreide assortiment van Conrad Components bevat interessante producten voor elke elektronica- of elektriciteit klus. Allerlei soorten bedrading, schakelaars, relais en printplaten: Conrad Components biedt het.

Ruime keuze uit draden, kabels en toebehoren

Bent u op zoek naar het geschikte draad of de juiste kabel voor het bedraden van elektronische schakelingen of voor het aansluiten van diverse apparaten? In het productgamma vindt u draden en kabels met allerlei diameters, kleuren en specificaties. Ook het kabeltoebehoren vindt u terug in het assortiment:

Connectoren in allerlei soorten en maten

Wilt u een kabelschoen op het uiteinde van een draad aanbrengen? Of bent u op zoek naar een geschikte connector voor audiovisuele apparatuur? Misschien heeft u een geschikte dataconnector nodig? Bekijk het grote assortiment connectoren van Conrad Components:

  • Kabelschoenen, waaronder adereindhulzen, ring- en haakkabelschoenen en vlakstekkers

  • A/V-connectoren, zoals cinchconnectoren, HDMI-stekkers en jackpluggen

Telecom- en dataconnectoren: USB-, RJ- en TAE-connectoren


Voor de elektronica liefhebber: printplaten en breadboards

Printplaten en breadboards behoren tot de standaard benodigdheden van elke elektronicaliefhebber. Bij Conrad Components vindt u printplaten in allerlei afmetingen, vervaardigd uit meerdere materialen en met verschillende rastermaten. Kies ook uit een ruim aanbod van breadboards met diverse afmetingen en aantallen polen.

Een geschikte relaisschakeling voor uw toepassing

Snel een relaisschakeling nodig om in een toepassing in te bouwen? Bij Conrad Components vindt u bestukte relaisprintplaten met verschillende specificaties. Ook permanente magneten, tijdrelais en trappenhuisautomaten maken deel uit van het aanbod.

Voor de knutselaars: allerlei schakelaars en toetsen

Als u veel bezig bent met het opbouwen van elektronische schakelingen en elektrische toepassingen, bent u vaak op zoek naar een geschikte schakelaar. Moet het een drukschakelaar of een draaischakelaar worden? Moet de schakelaar geschikt zijn voor netspanning? Het assortiment schakelaars omvat volgende soorten:

  • Drukschakelaars en druktoetsen

  • Schuifschakelaars: DIP-schakelaars in verschillende grootten

  • Draai- en sleutelschakelaars