Buitendienst en mobiel werken

On-site klantenondersteuning is cruciaal voor veel van de dagelijkse zaken. Dit vereist echter speciale apparatuur. Robuust, licht en betrouwbaar zijn hierbij de sleutelwoorden. Reparatie, onderhoud, vakmensen. Mobiel werk en flexibel zijn is tegenwoordig erg belangrijk, van het beheren van key accounts, thuiswerken, in het bedrijf en bij de klant, tot werknemers die mobiel moeten zijn in een fabriek / magazijnomgeving en altijd hun apparatuur bij zich moeten hebben. Kleine lokale bedrijven die apparatuur nodig hebben die ze in hun bedrijf kunnen gebruiken, maar ook wanneer ze bij hun klanten zijn.

CAT
Fluke Networks
Voltcraft

CAT-telefoons - stofdicht, valbestendig, waterdichtCAT

 

CAT S31 outdoor-smartphone 16 GB 4.7 inch (11.9 cm) Dual-SIM Android ™ 7.0 Nougat 8 megapixel

De Cat S31-smartphone is gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij de hoogwaardige robuuste materialen kan de telefoon vallen, vies worden en ondergedompeld worden in water, zonder dat hij stuk gaat. Hij is uitgerust met eigenschappen die afgestemd zijn op ruwe- of buitenomgevingen, bijvoorbeeld door schermoptimalisatie in direct zonlicht of in natte omstandigheden, evenals duurzame batterij. Wilt ur een robuuste outdoor telefoon, dan kiest u voor de CAT S31.

Bekijk het product

 

 

 

 

 

CAT S41 outdoor-smartphone 32 GB 5 inch (12,7 cm) Dual-SIM Android ™ 7.0 Nougat 13 megapixel

Deze robuuste smartphone met extra krachtige batterij kan ook andere apparaten opladen met de ""batterij delen"" functie. Hij gaat moeiteloos om met de extreme situaties in werk of vrije tijd die u elke dag moet beheersen. Vallen, onderdompelen, vergeten op te laden, het maakt niet uit: de CAT® S41 laat u nooit in de steek

Bekijk het product

CAT S52 outdoorsmartphone 64 GB 5,65 inch (14,4 cm) dual SIM Android ™ 9.0 12 megapixel

In een nieuw, slank ontwerp, maar uitgerust met dezelfde robuuste genen volgens militaire normen, is de Cat S52 een herinterpretatie van robuuste smartphones. Hij is elegant en handig, maar toch bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

Bekijk het product

 

 

Problemen oplossen met een PoE-installatie (Power-over-Ethernet)

Slimme gebouwen bevatten steeds vaker verschillende IoT-apparaten die via Ethernet (PoE) van stroom moeten worden voorzien. PoE is snel de standaard geworden voor slimme gebouwen met IoT-apparatuur. PoE kan elektrische energie en netwerken verzenden via een kabel (CAT6, CAT6A of CAT5e). Over het algemeen vermindert PoE het aantal kabels en leidt het tot lagere kosten, vereenvoudigd infrastructuurbeheer, eenvoudiger onderhoud, minder stilstand, grotere installatieflexibiliteit en een lager energieverbruik.

Fluke Networks

 

 

Fluke Networks MS-POE audio- / videokabelmeter, netwerk

Microscanner ™ PoE maakt snelle en gemakkelijke PoE-verificatie mogelijk. De tester toont de beschikbare PoE-klasse (0-8) van 802.3at-, .3af- en .3bt-apparaten, evenals de spanning van passieve PoE-bronnen. Beschikbare services (tot 10G), kabellengte, kabelkaart, kabel-ID, intelligente toning en afstand tot de fout worden ook aangeboden.

Bekijk het product

Fluke Networks MS-POE-KIT kabelmeternetwerk, telecommunicatie

  • Microscanner ™ PoE maakt snelle en gemakkelijke PoE-verificatie mogelijk.
  • De tester toont de beschikbare PoE-klasse (0-8) van 802.3at-, .3af- en .3bt-apparaten, evenals de spanning van passieve PoE-bronnen.
  • Beschikbare services (tot 10G), kabellengte, kabelkaart, kabel-ID, intelligente toning en afstand tot de fout worden ook aangeboden.

Bekijk het product

 

Apparatuur voor onderweg tegen een messcherpe prijs?

Bekijk wat we onder eigen merk VOLTCRAFT bieden.

Bekijk het VOLTCRAFT assortiment