binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/apc/banner-lp-1280x250.png/banner-lp-1280x250.png/hippogallery:original

Home & Workspace

Om uw data en PC, router en/of NAS thuis of in uw bedrijf te beschermen, biedt APC verschillende back-ups. Eenvoudig in gebruik, betaalbaar en zonder de extra's die u toch niet gebruikt. Conrad heeft van APC voor het MKB en thuisgebruik onder andere de volgende Back-UPS's op voorraad:

Degelijke apparatuur voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Home & Workspace

Back ups zonder shutdown

Network & IT infra

Voor zakelijk gebruik biedt APC verschillende Smart-UPS's voor de bescherming van onder andere servers, opslagapparatuur en switches. Deze smart-UPS's hebben een vermogen tot maximaal 5 KVa en zijn daarmee de meest gekozen producten voor het beschermen van hardware. Kenmerken van deze Smart-UPS's zijn een lange runtime en de mogelijkheid om meerdere devices via een netwerk te beheren. Verder zijn deze producten compatible met o.a. server OS'en. De Smart-UPS zijn als volgt onder te verdelen:

  • Smart-UPS fixed runtime single device management
  • Smart-UPS fixed runtime multi server management
  • Smart-UPS extendable runtime multi server management

 

Network & IT infra

Online Network & IT infra

De Easy-UPS's zijn geavanceerde Smart-UPS's met een vermogen tot 20 KVa voor onder andere servers, opslag en switches. Behalve de features die Smart-UPS's bieden, onderscheiden de Easy-UPS's zich door de zeer hoge beschikbaarheid (interne bypass + dubbele conversie), het gebruik van Li-ion accu's en de 3-fase compatibiliteit. Voor organisaties met een uitgebreid netwerk en veel devices is een Easy UPS de beste keuze. APC biedt:

  • Easy UPS Online fixed runtime
  • Easy UPS Online extendable runtime
  • Smart UPS Online
  • Smart UPS Online Li-ion

Network & IT infra

Smart-UPS On-Line Li-Ion