binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/apc/banner-lp-1280x250-v2.png/banner-lp-1280x250-v2.png/hippogallery:original

Home & Workspace

Om uw data en PC, router en/of NAS thuis of in uw bedrijf te beschermen, biedt APC verschillende Back-UPS’en. Eenvoudig in gebruik, betaalbaar en zonder de extra's die u toch niet gebruikt. Conrad heeft van APC voor het MKB en thuisgebruik onder andere de volgende Back-UPS's op voorraad:

Degelijke apparatuur voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Network & IT infra

APC Back-UPS zonder shutdown software (Bestsellers)

APC Back-UPS met shutdown software (Bestsellers)

APC Back-UPS PRO met shutdown software (Bestsellers)

Network & IT infra

Voor zakelijk gebruik biedt APC verschillende Smart-UPS'en voor de bescherming van onder andere servers, opslagapparatuur en switches. Deze smart-UPS's hebben een vermogen tot maximaal 5 KVa en zijn daarmee de meest gekozen producten voor het beschermen van hardware. Kenmerken van deze Smart-UPS's zijn een optioneel uitbreidbare runtime en de mogelijkheid om meerdere devices via een netwerk te beheren. Verder zijn deze producten compatible met o.a. server OS'en. De Smart-UPS zijn als volgt onder te verdelen:

 

Network & IT infra

APC Smart-UPS fixed runtime single server management (Bestsellers)

APC Smart-UPS fixed runtime multiple server management (Bestsellers)

APC Smart-UPS extendable runtime multiple server management (Bestsellers)

Serverroom

De Online UPS’en van APC vormen dankzij geavanceerde technieken zoals dubbel conversie en een interne bypass een betrouwbare en ononderbroken stroomvoorziening en verhogen zo de beschikbaarheid van bedrijfskritische IT, apparaten en toepassingen.
T.o.v. de Easy Online series onderscheidt de Smart-UPS Online series zich o.a. door de mogelijkheid van Li-ion accu's, de hogere efficiëntie, door de gebruiker te vervangen accu’s, 3-fase compatibiliteit en een vermogen tot 20 KVa.

Network & IT infra

APC Easy UPS Online fixed runtime (Bestsellers)

APC Easy UPS Online extendable runtime (Bestsellers)

APC Smart-UPS On-Line Li-Ion (Bestsellers)

Smart-UPS On-Line Li-Ion