JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews. meer informatie

Kosten verlagen & comfort verhogen

file

Moderniseer uw radiatoren door deze heel eenvoudig met energiebesparende regelaars van de nieuwste generatie uit te breiden. Bespaar tot wel 30% op uw verwarmingskosten door uw verwarming slim te programmeren. Bovendien zorgen programmeerbare of radiografisch gestuurde thermostaten voor duidelijk meer comfort voor u als gebruiker. Hieronder vindt u verschillende type thermostaten met hun voordelen en toepassingsgebieden.

Radiatorthermostaten
Mechanische / handmatige thermostaat
De klassieker onder de thermostaten. Eenvoudige traploze instelling van de gewenste temperatuur direct aan de radiator. Geen op de graad nauwkeurige instelling of programmering mogelijk. Optimaal gebruik op plekken waar zelden en alleen kortstondig verwarmd zal worden (bijv. kelderruimte).

Elektronische radiator thermostaat
De energiebesparende variant. Verlaag uw stookkosten tot 30% door de inbouw van een programmeerbare elektronische thermostaat. Meerdere verwarmingsintervallen en talrijke extra functies zoals open raam herkenning of wekelijkse ventielreiniging zijn, afhankelijk van het product, eveneens geïntegreerd.

file

Radiografisch gestuurde thermostaat
De op de radiator gemonteerde radiografische stelaandrijving wordt aangestuurd via een centraal gemonteerde invoer- en zendunit. De temperatuur wordt eveneens centraal gemeten, zodat de vensterbank of tocht deze niet beïnvloeden. Maximaal comfort met tot 16 stelaandrijvingen per zendunit.

Toebehoren voor radiatorthermostaten
Praktische en nuttige toebehoren voor uw radiator. Met de radiator ontluchtingsset bespaart u het tijdrovende handmatige ontluchten en voorkomt u tevens corrosieschade door gelijkblijvende watervulling. 

file

Kamerthermostaten

Mechanische / handmatige thermostaat
Ook een klassieker onder de kamerthermostaten. Eenvoudige en traploze temperatuurinstelling via een draaiknop. Geen op de graad nauwkeurige instelling of programmering mogelijk. Bepaalde types bezitten extra functies.

Elektronische thermostaat
Verkrijgbaar als opbouw- of inbouwvariant. Optimaal comfort door centrale aansturing van uw verwarming. Verkrijgbaar als handmatig model met draaiknop, als klokthermostaat of in digitale uitvoering met verlicht display.

Speciale thermostaten
Hier zijn onder andere regelaars te vinden voor dakgootverwarming, om de verwarming van uw dakgroot bij kritieke temperaturen rond het vriespunt nauwkeurig bij te sturen. Daarnaast bieden wij u thermostaten aan voor buizen etc.

Thermostaat voor vloerverwarming
Voor een optimale besturing van vloerverwarming en radiatoren. Programmeer uw verwarmingstijden optimaal en bespaar tot 30% verwarmingskosten. De thermostaten zijn uitgerust met afstandsvoelers in verschillende lengtes.

Inbouwthermostaat
Universele thermostaten als inbouwoplossing voor het regelen en bewaken van warmtebronnen in de verwarming-, klimaat- en ventilatietechniek. Bijzonder geschikt ter vervanging of als reserve- onderdeel.

Kamerthermostaat toebehoren
Klemstrips voor kamerthermostaten met of zonder thermostaat, om ook eenvoudige thermostaten zonder klokfunctie op tijd te kunnen schakelen.