JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews. meer informatie

Hauppauge myTV2GO-M DVB-T TV-stick

Merk: Hauppauge
Beoordeling: 
Bestnr.: 943856 - 89 [Fabrikantnummer: 01351]
 • Hauppauge myTV2GO-M DVB-T TV-stick
 • Hauppauge myTV2GO-M DVB-T TV-stick
5 7
Hauppauge myTV2GO-M DVB-T TV-stick
a
Bestelinformatie
Zakelijk bestellen
€ 95,00
incl. BTW, excl. verzendkosten
o Op voorraad
-
+
stuk(s)
 
Gratis
verzending
> €25 iDEAL
30 dagen
bedenktjid

Hauppauge myTV 2GO-M DVB-T - Televisie op je iPhone of iPad

Hauppauge myTV2GO-M DVB-T TV-stick- deze informatie helpt u bij het kiezen en kopen van het juiste product bij de online shop Conrad.nl:

 • TV-signaal: DVB-T
 • Frequentiebereik: UHF (470 – 860 MHz)
 • Antenne: ingebouwde lusantenne
 • Ingebouwde accu: 3,7 V / 240 mAh

myTV 2GO-m is de eenvoudigste manier om DVB-T televisie te ontvangen op de iPad 2. myTV 2GO-m wordt eenvoudig aangesloten op de 30-pin dock-connector van de iPad 2 en ontvangt DVB-T signalen met een fantastische kwaliteit via de ingebouwde lusantenne! In combinatie met de kosteloze myTV 2GO App uit de App Store verander je de iPad 2 in een digitale videorecorder! Op deze manier is het mogelijk om met myTV 2GO-m televisieprogramma's op te nemen op de iPad 2. Naast een elektronische programmagids (EPG) is de app voorzien van een timeshift functie. Hiermee is het mogelijk om het programma te pauzeren en verder te kijken wanneer je maar wilt.

Digitale televisie op je iPad 2, overal en altijd met de DVB-T* ontvanger! Met myTV 2GO-m kun je heel eenvoudig DVB-T televisie ontvangen op je iPad 2, zelfs zonder internetverbinding.

Heel eenvoudig! myTV 2GO-m op je iPad 2 aansluiten, de kosteloze myTV 2GO App uit de App Store downloaden, zender zoeken en televisie kijken op je iPad 2!

Opnemen en timeshift - Met myTV 2GO kun je niet alleen televisie kijken maar ook TV-programma's opnemen. En met de timeshift functie is het mogelijk om een televisieprogramma te pauzeren en op een later tijdstip verder te kijken.

Elektronische programmagids - myTV 2GO voegt de door de zenders uitgezonden programma-informatie samen tot een overzichtelijke programmagids zodat je altijd kunt zien wat er wordt uitgezonden.
Uitstekend uitgerust - myTV 2GO-m bevat een DVB-T ontvanger volgens de laatste stand van de techniek met een ingebouwde accu. Door de ingebouwde accu wordt de accu van de iPad 2 ontlast en kun je langer van de televisie genieten.

Klein en handzaam - myTV 2GO-m past in elke zak en geeft je de vrijheid om televisie te kijken waar en wanneer je maar wilt.

Omvang levering

 • Korte installatiehandleiding.
 • USB-kabel (voor het opladen van de myTV 2GO-m accu)
 • myTV 2GO-m DVB-T ontvanger

Systeemeisen

 • Apple-ID voor het downloaden van de kosteloze app
 • iPad 2 vanaf iOS 4.3

Let op

DVB-T ontvangt alleen FTA (free-to-air) uitzendingen, zoals Nederland 1, 2, 3 en andere radio- en TV-uitzendingen die zonder encryptie worden uitgezonden.


Productspecificaties

Aansluitingen: Micro‑USB poort voor het opladen van de ingebouwde accu, Stekker voor 30‑pins dock‑connector
Teletekstontvangst: Ja 
Timeshift-functie: Ja 
Breedte: 30 mm
Stroomvoorziening: Werkt op smartphone/tablet 
Geschikt voor Apple: iPad 2 
Tuner:
Categorie: TV‑stick 
Bijzonderheden: Opnamefunctie 
Lengte: 51 mm
Ontvangst: DVB‑T 
Diepte: 12 mm
Gewicht: 20 g

5
top